Proeven, Ervaren & Genieten

U drinkt graag een glas wijn en u zou best eens wat meer willen weten over wijn. Voor een serieuze wijncursus heeft u eigenlijk geen tijd of misschien bent u daar nog niet aan toe. Dan is de workshop "KENNISMAKEN MET DE WERELD VAN WIJN" wellicht een leuk alternatief voor u als wijnliefhebber.

U zult u in vogelvlucht worden meegenomen door de boeiende wereld van wijn. Wijnen, druivenrassen, wijnlanden en wijnbouwgebieden, in korte tijd zult u een indruk krijgen van wat er zoal te vinden is over het mooie natuurproduct dat “ wijn” heet.


In de workshop geen stoffige theorie maar ligt de nadruk vooral op het leren proeven van wijn zodat u de geuren en smaken van een aantal bekende druivenrassen leert te onderscheiden. Op deze manier ontdekt u welke wijnen u lekker vind en waarom dat nu zo is. Ook zult u wijn beter kunnen beoordelen na afloop van de workshop.


Tijdens de workshop zult u ca. 8 verschillende wijnen gaan proeven.


De workshop wordt op 1 middag of avond gegeven. Datum en tijdstip van de workshop kan in overleg met u worden bepaald. De workshop wordt in principe gegeven vanaf 8 deelnemers en maximaal 16 deelnemers. Vraagt u svp naar de voorwaarden en mogelijkheden bij een ander aantal deelnemers.

De workshop kan gegeven worden op een locatie van uw eigen keuze, bijvoorbeeld gewoon bij u thuis met familie of vrienden, op het werk met collega's of wellicht op een andere locatie.


De workshop is ook een prima opstap voor degenen die van plan zijn om later de officiële wijncursus SWEN 1 of 2 te gaan doen. Aanmelden kan via het contactformulier op www.winesforyou.nlKosten: € 22,50 per persoon.
De prijs is incl. 8 kwaliteitswijnen, water en stokbrood, hand-out presentatie.
WinesForYou zorgt voor het glaswerk en stokbrood .