Bestelinformatie

In de wijnwinkel vind je een overzicht van alle wijnen die online te bestellen zijn. Via de WinesForYou webwinkel bestellen heeft als voordeel dat u op ieder moment en in alle rust een keus kunt maken uit ons ruime aanbod van wijnen. Daarnaast wordt de bestelde wijn aan uw voordeur afgeleverd, door WinesForYou persoonlijk dan wel in opdracht van WinesForYou door een koeriersdienst.

In de wijnwinkel zijn alle wijnen voorzien van een uitgebreide proefnotitie zodat je een goed idee krijgt van de aangeboden wijnen. In de proefnotitie wordt in een aantal gevallen ook een opleg cq bewaaradvies gegeven. Dit advies heeft alleen waarde wanneer de bij WinesForYou bestelde wijn in een koele ( max. 15° C) en donkere ruimte wordt bewaard, bij voorkeur liggend. Verder vind je een beknopte wijn/spijs suggestie bij de omschrijving van de gekozen wijn.


Bestellen

Heeft u nog geen profiel? Schrijf u direct gratis in.
Heeft u al een profiel? Log in om uw bestelling te kunnen doen.

Het bestellen van wijnen op onze site gaat als volgt:
 • - Kies een wijnsoort uit het menu aan de bovenkant van de pagina.
 • - Kies een wijn uit waar u meer over wilt weten.
 • - Plaats een wijn in uw wijnrekje door op "Toevoegen" te klikken.

Deze stappen herhalen waarna je de bestelling kunt afronden. Om uw bestelling te kunnen afronden is het belangrijk op een aantal flessen uit te komen dat in dozen per 6 verpakt kan worden. Op die manier kunnen we het optimale uit onze bezorging halen. Daarnaast moet u een profiel hebben op onze website.Als u op een zesvoud van flessen bent uitgekomen moet u, wanneer u nog niet ingelogd was, inloggen met uw gegevens. De bezorgkosten worden automatisch berekend en aangepast wanneer u uw wijnrekje veranderd. De berekening van de bezorgkosten staat hieronder beschreven.

U kunt verdergaan door op de knop "Naar bevestigen" te klikken. U komt nu op een pagina waar het niet meer mogelijk is aanpassingen te doen. Controleerd u a.u.b. uw wijnrekje en persoonsgegevens alsmede de bezorgkosten en eventuele kortingen. Wanneer alles klopt kunt u uw bestelling definitief maken door op de knop "Bevestigen" te drukken.

Wanneer uw bestelling is ontvangen krijgt u hiervan een bevestiging via e-mail. Na ontvangst van de betaling (binnen 5 dagen) laat WinesForYou u weten wanneer de bestelde wijn bezorgd wordt. Het streven is om de wijn binnen 5 werkdagen te bezorgen.

Betalen

Nadat u een bestelling via het bestelformulier hebt geplaatst ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. U ontvangt tevens een factuur van uw bestelling via de mail. Betaling geschiedt door middel van overmaking van het te betalen bedrag op het bankrekeningnummer van WinesForYou, binnen 5 dagen na de factuurdatum. Hieronder staan de benodigde gegevens om de betaling te voldoen. Deze gegevens staan tevens in de bevestigingsmail die u per mail heeft ontvangen. Na betaling wordt de wijn dan bezorgd zoals hieronder is beschreven.

  • Kemper WinesForYou
   ING Harderwijk
   5491872

WinesForYou levert zijn wijnen in principe alleen per doos van 6 flessen. Indien de wijn bezorgd kan worden door WinesForYou zelf is het mogelijk om, naast minimaal 1 doos van 6 flessen wijn, ook mousserende wijn of dessertwijn per fles te bestellen.

Bezorgen

Nadat uw betaling is ontvangen geeft WinesForYou een opdracht aan DPD om de bestelde wijn binnen 5 dagen bij u te bezorgen. Uw wijn wordt in speciaal ontwikkelde dozen vervoerd zodat de kans op breuk minimaal is. U krijgt een melding van ons wat de verwachte bezorgdag zal zijn zodat u de kans heeft hier rekening mee te houden. Mocht u op de afgesproken dag toch niet aanwezig zijn dan zal DPD nog 2x uw bestelling aanbieden.

De bezorging van uw bestelde wijn is geheel gratis in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Hiervoor geldt een toeslag van € 9,00 per bezorgde doos wijn. Het maakt dus niet uit of u een doos van 6 of 12 flessen wijn besteld, de toeslag blijft hetzelfde. Deze toeslag zult u terug kunnen vinden op de aan u toegestuurde factuur.

  • Ondanks dit minimale breukrisico adviseert WinesForYou om, voordat u tekent voor ontvangst van de wijnen, de bestelde wijnen te controleren op breuk. Tot het moment van afleveren/tekenen blijft de vervoerder (DPD) verantwoordelijk voor eventuele breukrisico's.


Afhalen

Het is in alle gevallen mogelijk uw bestelling bij ons op te halen. Op die manier worden er geen bezorgkosten berekend. Per e-mail of telefoon wordt een afspraak gemaakt wanneer uw bestelling klaarstaat om te worden afgehaald.