Wijnproeverijen met WinesForYou

WinesForYou organiseert met enige regelmaat eigen proeverijen op locatie. Dit zijn meestal overzichtsproeverijen waarbij een groot deel van ons assortiment op tafel zal komen te staan. Diverse variaties in rood, wit, rosé en dessert wijnen zijn dan door u te proeven en worden voorzien van deskundige informatie.


Voor wijnliefhebbers die nog niet of minder goed bekend zijn met WinesForYou is zo´n proeverij een mooie gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met onze wijnen. Onze proeverijen zijn altijd zeer open en toegankelijk en uitermate geschikt voor zowel de beginnende als de meer ervaren wijnliefhebber.


Laat u niet afschrikken indien u nog niet zo´n wijnkenner bent. Kom gerust en geniet van een goed glas wijn!

Verder organiseren wij ook met veel plezier zgn. themaproeverijen. In overleg kunnen uw wensen besproken worden. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een proeverij met wijnen van dezelfde druif maar met verschillende afkomst, wijnen uit een bepaalde streek of land, alleen rode wijnen, alleen witte wijnen enz. enz.


Houdt u de website in de gaten voor meer informatie of meldt u aan voor onze Nieuwsbrief zodat u altijd ruim van te voren op de hoogte kunt zijn!


Begeleiden van georganiseerde wijnproeverijen

Naast het verzorgen van workshops en wijnproeverijen voor particulieren begeleidt WinesForYou ook wijnproeverijen op locatie door anderen georganiseerd.


Vinoloog Peter Kemper is freelance in te huren voor uw wijnproeverij, wijnwinkel, restaurant en verder voor alle andere evenementen waarbij een deskundig wijnadvies gewenst wordt. Op professionele maar informele wijze worden uw gasten deskundig begeleidt en voorzien van de nodige informatie over de wijnen die op tafel zullen staan.


Neemt u svp contact met ons op voor de mogelijkheden en meer informatie.

Wijnproeverij