Over WinesForYou.nl

Peter Kemper


WinesForYou is een jonge online wijnwinkel die zich onderscheidt van de meeste andere grote webwinkels door alleen wijnen van de kleinere wijnboeren aan te bieden.


Deze wijnboeren produceren hun product ambachtelijk en met veel passie. Geen smaakloze massaproducten maar intense wijnen met complexiteit en karakter waarin je het terroir (de afkomst) kunt terugproeven.

Naast ons wijnaanbod van kleine en onafhankelijke maar zeer gedreven leveranciers kunnen wij ook prachtige wijnen aanbieden uit eigen import. Hiervoor hebben wij een intensief contact met een aantal zeer betrouwbare producenten die wij persoonlijk kennen.


Doordat WinesForYou kleinschalig van opzet is en alles in eigen beheer doet kunnen we de bedrijfskosten laag houden. Geen hoge huurkosten voor kantoor en opslag, geen dure overhead voor administratie,boekhouding en de website. Hierdoor kunnen we onze marges bijzonder laag houden wat zich vertaald in een zeer acceptabele prijs voor een wijn van uitstekende kwaliteit.


WinesForYou levert haar wijn aan particulieren via de webwinkel www.winesforyou.nl Daarnaast leveren wij ook aan horeca en detailhandel. Voor informatie, levering en prijzen professioneel kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de website.


Wij organiseren met regelmaat thema en overzichtsproeverijen . Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u dit doorgeven via het contactformulier zodat u wordt opgenomen in ons mailbestand.

Verder organiseert WinesForYou met veel plezier ook workshops en kleinere wijnproeverijen. Dit doen we bij u als wijnliefhebber thuis maar eventueel ook op een door u gewenste locatie. Hierdoor bestaat er de mogelijkheid om zowel particulier als zakelijk een workshop aan te vragen.


Met vrienden of familie als een gezellige en leerzame activiteit, of met collega's en zakenrelaties als bijzondere bedrijfsactiviteit. De invulling van een workshop kan in overleg worden samengesteld en hierbij is keus uit diverse mogelijkheden, bv een themaproeverij met alleen een bepaalde druif en wijn als onderwerp, een wijnland of wijnstreekproeverij of een samengestelde proeverij met wijnen uit diverse landen en streken.


Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie en een invulling van uw wensen.