Workshop Kennismaken met wijn

 03 / 03 / 12 - Door WinesForYou.nl

U drinkt graag een glas wijn en u zou best eens wat meer willen weten over wijn. Voor een serieuze wijncursus heeft u eigenlijk geen tijd of misschien bent u daar nog niet aan toe. Dan is de workshop "KENNISMAKEN MET DE WERELD VAN WIJN" wellicht een leuk alternatief voor u als wijnliefhebber.

Middels een presentatie zult u in vogelvlucht worden meegenomen door de wereld van wijn. In de workshop ligt de nadruk op het leren proeven van wijn zodat u de geuren en smaken van een aantal bekende druivenrassen leert te onderscheiden. Op deze manier ontdekt u welke wijnen u lekker vind en waarom dat nu zo is.Ook zult u wijn beter kunnen beoordelen na afloop van de workshop. Tijdens de workshop zult u ca. 10 verschillende wijnen gaan proeven.

De workshop wordt op 1 avond of middag gegeven . Kosten: € 19,50 per persoon . De prijs is inclusief 10 kwaliteitswijnen, water en stokbrood, hand-out presentatie. WinesForYou zorgt voor het glaswerk, stokbrood ed. Datum en tijdstip s.v.p. in overleg. Vanaf 10 deelnemers en maximaal 16 deelnemers

De workshop kan gegeven worden op een locatie van uw eigen keuze , bv gewoon thuis met familie of vrienden, op het werk met collega's of wellicht op een andere locatie.

De workshop is ook een prima opstap voor degenen die van plan zijn om later de officiële wijncursus SWEN 1 of 2 te gaan doen.

Aanmelden via het contactformulier op www.winesforyou.nl
Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@winesforyou.nl of gebruik het contactformulier op de website.