WinesForYou sluit zijn deuren

 07 / 05 / 18 - Door WinesForYou.nl

Na ruim 7 jaar actief te zijn geweest in de wijnhandel gaat WinesForYou zijn deuren sluiten. We hebben besloten om per 1 juni 2018 het aanbod van biologische wijnen via het internet te beƫindigen. Tot dat moment bieden wij het volledige assortiment aan met een mooie korting van 25%, zolang de voorraad strekt.

Na ruim 7 jaar actief te zijn geweest in de wijnhandel gaat WinesForYou zijn deuren sluiten. We hebben besloten om per  1 juni 2018  het aanbod van biologische wijnen via het internet te beĆ«indigen.
Tot dat moment bieden wij het volledige assortiment aan met een mooie korting van 25%, zolang de voorraad strekt.

Met heel veel plezier hebben we ons de afgelopen jaren bezig gehouden met ons klein wijnhandeltje WinesForYou. We hebben prachtige ervaringen opgedaan , met name in de contacten met de diverse wijnhuizen en producenten. Maar ook in de vele leuke contacten die we hadden met onze klanten. De tijd dat we een kleine wijnwinkel hadden in Nunspeet  maar ook tijdens proeverijen, beurzen en andere locaties waar we aanwezig waren met onze wijnen.

WinesForYou was een flink doorgeslagen hobby naast onze reguliere vaste baan bij een werkgever. Sinds vorig jaar zijn we een andere koers ingegaan, zijn we  verhuisd naar een prachtige locatie in het buitengebied van Epe en zijn  we  trotse grootouders geworden. Hiermee ontbreekt de tijd om actief met wijn bezig te zijn. Een nieuwe tijd met nieuwe ervaringen ! 

Hartelijk dank voor de getoonde interesse in onze wijnen, indien u een bepaalde wijn wil bestellen , dan doet u er goed aan om even via de mail na te gaan of de wijn nog op voorraad is ! 

 

WinesForYou

Peter Kemper

Maria van Rooijen