Nog niet zo bekend met wijn?

 26 / 04 / 11 - Door WinesForYou.nl

U drinkt graag een glas wijn en zou best eens wat meer willen weten over wijn. Voor een serieuze wijncursus heeft u nu eigenlijk geen tijd of misschien bent u daar nog niet aan toe. Dan is de workshop "KENNISMAKEN MET DE WERELD VAN WIJN" wellicht een leuk alternatief voor u als wijnliefhebber. In deze workshop maakt u een eerste opstap in de boeiende wereld van wijn. Op een gezellige , informele manier maakt u kennis met het mooie product dat wijn is.

In de workshop ligt de nadruk op het proeven van wijnen zodat u de geuren en smaken van een aantal bekende druivenrassen leert te onderscheiden. Op deze manier zult u uw smaak en reuk gaan ontwikkelen en ontdekt u welke wijnen u lekker vind en waarom dat nu zo is. Tijdens de workshop zult u ongeveer 10 verschillende wijnen gaan proeven. Naast het praktisch oefenen zal er ook een stukje theorie worden behandeld zodat u als wijnliefhebber al enige basiskennis zult hebben.

De workshop is een prima opstap voor degenen die van plan zijn om later de officiële wijncursus SWEN 1 of 2 te gaan doen.

Er bestaat ook de mogelijkheid om deze workshop op een locatie van uw eigen keuze te houden , bv gewoon thuis met familie of vrienden, op het werk met collega's of wellicht op een andere locatie.

Wilt u misschien meer informatie of heeft u vragen over de mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@winesforyou.nl of gebruik het contactformulier op de website.