NIEUWE WIJNEN UIT FRANKRIJK NU VERKRIJGBAAR !

 21 / 09 / 13 - Door WinesForYou.nl

Wij hebben deze zomer kennis gemaakt met 3 onafhankelijke kleine wijnproducenten met werkelijk prachtige wijnen! Dit zijn kleine gepassioneerde wijnboeren uit de Languedoc met heel verschillende wijnen, in smaak en in stijl. Deze karaktervolle wijnen zijn vanaf nu verkrijgbaar en kunt u dus kennismaken met hen!

Deze zomer zijn we op zoek gegaan naar wijnen met karakter in de Languedoc in Frankrijk. Deze streek is zich enorm aan het ontwikkelen en dan met name op de kwaliteit van witte en rode wijnen. De Languedoc stond eerder bekend als " de wijnschuur" van Frankrijk maar deze titel dekt al lang niet meer de lading. Er komen nog steeds nietszeggende goedkope bulkwijnen vandaan  maar daarnaast zijn er ook prachtige pareltjes te vinden , de zgn. `trouvailles´!

Wij zijn op enkele van deze pareltjes gestuit, 3 kleine wijnproducenten waarvan wij zowel wit , rood als rosĂ© wijn hebben geproefd en beoordeeld. Over een aantal waren wij zo enthousiast dat we deze wijnen hebben laten overkomen. Het gaat om wijnen van Chateau Bas d Aumelas, Clos l Amandaie en van het Domaine de Familongue. Allen heerlijke pure wijnen met karakter,  met veel passie gemaakt en met een eerlijke prijs!

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan verder op de site en kunt u door bijvoorbeeld een mixdoos te bestellen deze heerlijke wijnen gaan proeven en ervaren.