Eerste eigen import WinesForYou is een feit!

 15 / 08 / 12 - Door WinesForYou.nl

Na een succesvolle opstart van ruim 1 jaar is WinesForYou nu toe aan een volgende stap: het zelf importeren van kwaliteitswijnen die naadloos aansluiten bij onze visie op wijn. Wij hebben alleen wijnen in ons assortiment van wijnboeren die hun product met passie en deskundigheid maken. Zij verkiezen eigenheid en kwaliteit boven kwantiteit en oppervlakkigheid. Vaak zijn het de familiebedrijven die traditie prachtig combineren met moderne techniek en hiermee de mooiste wijnen produceren!

WinesForYou begint het importavontuur met heerlijke wijnen van de Riesling druif. Deze wijnen komen van het Weingut Milz-Laurentiushof wat zijn wijngaarden heeft rond het dorp Trittenheim. Dit dorp ligt in de Mittel Mosel ongeveer 40 km ten noorden van de bekende stad Trier.

Het kleine familiebedrijf bezit een aantal kwaliteitswijngaarden aan de oevers van de Moezel en uit dit gebied met zijn prachtig kronkelende rivier komen de mooiste Riesling wijnen van Duitsland.

Verder zijn we bijzonder verheugd met de heerlijke Italiaanse wijnen die sinds kort in onze " Cave" liggen. Mooi rood en wit uit Umbrië, in verschillende prijsklassen. Zowel de wijnen van Wijnhuis Milz als de Italiaanse wijnen zijn nu verkrijgbaar!