Wit
 1. Clos Montblanc Chardonnay 2013

  Clos Montblanc Chardonnay 2013

  Clos Montblanc, Conca de Barberà, Spanje
  Strogeel van kleur met intense fruitaroma's, mooi breed en getoast,lekker vanille, boterig en toch ook levendig fris. Een heerlijk lange afdronk maakt deze Spaanse chardonnay een lekker glas karaktervolle wijn, als aperitief een uitstekende keus maar vooral als tafelwijn een perfecte begeleider van diverse gerechten !

  Wijnsoort: Wit
  € 14.04 per fles
  € 84.24 per doos


  Meer over deze wijn
 2. Cristobal Chardonnay 2015

  Cristobal Chardonnay 2015

  Don Cristobal 1492, Mendoza, Argentinië
  Typerend voor deze Argentijnse chardonnay zijn het tropisch fruit, het mooie evenwicht in zuren en zoet en de opvallende afdronk. Een frisse, prettig drinkbare wijn met spanning. Heerlijk als aperitief maar ook een prima begeleider van een alledaagse maaltijd.

  Wijnsoort: Wit
  € 8.17 per fles
  € 49.02 per doos


  Meer over deze wijn
 3. Reinthaler Chardonnay 2013

  Reinthaler Chardonnay 2013

  Reinthaler Bio-Wein, Weinviertel, Oostenrijk
  Wijnhuis Reinthaler heeft met deze biologisch geproduceerde Chardonnay een bijzonder mooi glas wijn gemaakt. Prachtig zuiver en helder, heerlijke aroma's van rijpe citrusvruchten en exotisch fruit gecombineerd met wat florale geuren. Intens van smaak met ook de herkenbare typische chardonnay aroma's. Een heerlijke volle afdronk als besluit. Dit is met recht een terroir wijn te noemen!

  Wijnsoort: Wit
  € 10.65 per fles
  € 63.90 per doos


  Meer over deze wijn
 4. Terre de Trinci Orvieto Classico DOC 2013

  Terre de Trinci Orvieto Classico DOC 2013

  Cantina Terre de Trinci, Umbrië, Italië
  Licht goudgeel van kleur, zuiver en transparant in het glas. Licht geurend met aroma's van citrus en tropisch fruit als mandarijn en ananas. In de smaak komt het rijpe fruit goed terug en is de wijn door een lekker klein bittertje in de afdronk heel verfrissend en aangenaam.

  Wijnsoort: Wit
  € 6.59 per fles
  € 39.54 per doos


  Meer over deze wijn