Rood
 1. Terre de Trinci Montefalco Rosso DOC 2010

  Terre de Trinci Montefalco Rosso DOC 2010

  Cantina Terre de Trinci, Umbrië, Italië
  Een mooie robijnrode kleur , met nuances van viooltjes en rijp rood fruit in de neus. In de smaak wederom aroma's van rijp fruit en bloesem, een prettige licht stevige structuur en is een lichte houttoets waarneembaar. De mooie zuren combineren goed met het rijpe fruit. Dit geeft de wijn zijn spanning die hem zo aantrekkelijk maakt. Een wijn die absoluut niet gaat vervelen!
  Een heerlijk afdronk met flink wat lengte maakt dit een perfecte begeleider van diverse vleesgerechten en harde kazen.  Wijnsoort: Rood
  € 7.60 per fles
  € 45.60 per doos


  Meer over deze wijn
 2. Terre de Trinci Montefalco Sagrantino DOCG 2006

  Terre de Trinci Montefalco Sagrantino DOCG 2006

  Cantina Terre de Trinci, Umbrië, Italië
  Een diep robijnrode tot bijna zwarte kleur met aroma's van donker rijp fruit, viooltjes en een lichte houttoets. Een volle krachtige en iets romige smaak van donker fruit, vanille met een mooi evenwicht in rijp fruit en de aanwezige zuren. Dit geheel wordt ondersteund door zachte en evenwichtige tannines, vanille en een licht gebrande toets door de rijping in barriques.

  Wijnsoort: Rood
  € 13.42 per fles
  € 80.52 per doos


  Meer over deze wijn
 3. Tili Young Assisi Rosso DOC 2012

  Tili Young Assisi Rosso DOC 2012

  Tili Vini, Umbrië, Italië
  Mooi donkerrood van kleur met intense geuren van viooltjes en rode krenten. Heerlijk donker fruit in de smaak, met zijdezachte tannines die mooi combineren met de aanwezige zuren. Goede structuur.
  Een heerlijke rijke wijn met een lichte toets van eikenhout.

  Wijnsoort: Rood
  € 9.98 per fles
  € 59.88 per doos


  Meer over deze wijn